Hledání v Audioarchivu


Vybírejte z 7142 audií

Vybraná omezení

Upřesnit výsledky

  • 10.6.2018 10:04 Jak připravit dušená holoubátka s játrovými knedlíčky, prozradí Milada Skolková. Jak se vyrábí anglická slanina, čím se liší ta česká od britské? K čemu můžeme využít ořezy z masa? To vše zjišťoval Patrik Rozehnal.
  • 27.5.2018 10:04 Jak připravit vynikající masopustní koblihy? Recept prozradila Helena Přikrylová. Moderátor Patrik Rozehnal se ale zaměřil také na další gastronomické otázky. Jaké hovězí maso lze doporučit na omáčku? A jaký je příběh javornického nerezového nádobí?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2018 Český rozhlas