Hledání v Audioarchivu


Vybírejte z 15 audií

Vybraná omezení

Upřesnit výsledky

  • Hovory
    11.5.2013 22:10 Hana Michopulu, gastronomická novinářka, autorka několika kuchařek, zakladatelka tradice farmářských trhů. Dá se ještě vůbec vymyslet nějaký nový recept? Co je to chuťová paměť? Jak se mění vztah Čechů k jídlu? Moderuje Naděžda Hávová.
  • Večerní Host Radiožurnálu
    16.3.2010 23:05 Dnes si povídáme s gastronomickou novinářkou Hanou Michopulu o tom, jaký dopad má hospodářská krize na gastronomii, jaké jsou největší nešvary českého trhu s potravinami i proč u nás nejsou trhy s domácí zeleninou
1 | 2

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2018 Český rozhlas