Hledání v Audioarchivu


Vybírejte z 37 audií

Vybraná omezení

Upřesnit výsledky

  • 17.9.2017 10:04 Jak se připravují houbová ouška podle Marie Křížkové? Čím jsou unikátní v Česku vyráběné skleněné uzávěry na víno? A jak nepotrhat tažený závin? Gastronomické zajímavosti prozkoumal Patrik Rozehnal
  • 27.8.2017 10:04 Recept na vepřové á la kančí pochází z dob Rakouska-Uherska. Jak ho připravuje Jiří Novák? Proč je levandule voňavý zázrak ze Středomoří? A jak vodorovně prokrojit dortový korpus? Odpovědi hledal Patrik Rozehnal
  • 13.8.2017 10:04 Proč Jana Exnarová přidává do krémové pórkové polévky sýr? Co všechno byste měli vědět o sušení hub? A jak správně připravit těsto na palačinky? Gastronomické zajímavosti hledal Patrik Rozehnal
  • 6.8.2017 10:04 Jak se připravuje zámecký rybízový koláč se sněhovou čepicí? Jakou zeleninu přidat do těsta, aby bylo vláčnější? A kde se berou znojemské okurky, když není jejich sezóna? Odpovědi hledal Patrik Rozehnal
  • 30.7.2017 10:04 Proč se vyplatí přilít k pečenému králíkovi pivo, jako to dělá Diana Kantorová? Jak správně oddělovat žloutky od bílků? A jaká mizí angrešt z českých zahrad? Na hledání gastronomických odpovědí se zaměřil Patrik Rozehnal
  • 23.7.2017 10:04 Jak Mirka Svrčková plní bramborové placky tvarohem? Jak péct správně závin, aby nespadl? A kdy a za jakých okolností vznikla Kofola, evergreen mezi tuzemskými nealkoholickými nápoji? Odpovědi hledal Patrik Rozehnal
  • 16.7.2017 11:04 Pro Ludmilu Sůrovou představuje houbový kuba s bramborem chuť dětství. Jak se připravuje? Recept zjišťoval Patrik Rozehnal. Mimo jiné se také dozvíte, jak se dělají zmrzlinové kornouty nebo jak krájet čokoládovou polevu, aby nepopraskala
1 | 2 | 3 | 4

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2015 Český rozhlas